BAJÓT KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

TÁJÉKOZTATÁS

 

a Településrendezési Eszközök

módosításáról

 

Ezúton tájékoztatom, a Tisztelt Lakosságot, Civil szervezeteket és Gazdálkodó szervezeteket, Egyházakat, hogy Bajót Község Önkormányzata a Településrendezési Eszközök módosítási anyagának tervezetét partnerségi véleményezésre bocsátja.

 

Annak érdekében, hogy az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani lehessen a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét, a 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 65. §-ban előírt módon helyi partnerségi egyeztetést folytatunk le és 146/2023. (IV. 27.) Korm. rendelet 2.§-a alapján elektronikus lakossági fórumot tartunk.

 

Értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy a módosítási dokumentáció kizárólag elektronikusan a www.bajot.hu honlapon érhető el.

 

A településrendezési eszközök módosításának tervezetével kapcsolatban jelen hirdetmény közzétételét követő 8 napon belül a közösségi érdekre vagy a jogos magánérdekre vonatkozóan véleményezheti a dokumentációt.

Kérjük, hogy véleményét indoklással támassza alá melynek tartalmaznia kell legalább a tájékoztató dokumentációval kapcsolatos konkrét tényre, elemre vonatkozó álláspontját, a javasolt módosítást és annak indokolását.

 

Véleményét:

–  papír alapon a polgármesternek címezve, az Önkormányzat címére történő megküldéssel, vagy

– elektronikus levélben a jegyzo@bajot.hu e-mail címre történő megküldéssel adhatja meg.

Tájékoztatás HÉSZ módosítás mászófal épület és óvoda

Bajot_tajekoztatasi dokumentáció mászófal épület és óvoda

HIRDETMÉNY

a helyi építési szabályzat K-Sp jelű építési övezet építési helyre vonatkozó előírásainak a 0181/1 helyrajzi számú ingatlan területére vonatkozó módosításáról

Ezennel értesítem a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) rendelet 32. § (6a) bekezdés d) pontja szerinti egyeztetési eljárást, a Helyi Építési Szabályzat Bajót 0181/1 hrsz-ú ingatlan K-Sp jelű övezet 40.§ (1) bek. g) pont építési hely előírásai módosítására vonatkozóan, valamint meghirdeti az ehhez szükséges 314/2012. Korm. rendelet 29/A.§ szerinti Partnerségi véleményezés időpontját…

HÉSZ módosításhoz hirdetmény     Bajót-HÉSZ-módosítás-partnerségi-2022 06

Posted in Hírdetmény, Hírek.