Táborok

Bajót-Gyula utánpótlás focitábor

Elkezdődött a Bajót-Gyula országos utánpótlás focitábor

A hagyományos Bajót-Gyula utánpótlás focitábor az U14-es korosztály számára tökéletes program. A bajóti négy nap során a résztvevők napi két edzésen vesznek részt, emellett a szervezők kiegészítő kulturális és szabadidős programokat is szerveznek az edzőtáborozóknak. A bajóti napokat egy felkészülési torna zárja. Ezután, másnap reggel utazik a csapat Gyulára, ahol a gyulai Grosics Akadémia megtekintését követően nyilvános edzés,en vesznek részt, majd másnap egy nemzetközi megmérettetés várja a fiatalokat.

Az elmúlt ünnepélyes megnyitókon általában Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának elnökségi tagja megköszönte a szülőknek, hogy elhozták és elengedték a táborba gyermekeiket, az önkénteseknek, hogy biztosítják a tábor létrejöttét és Bajótnak, aki vendéglátóként évről évre bizonyítja, nem csak az az anyagiakon múlik, fontosabb a jó szándék, az akarat és a szeretet – a gyerekek felé és a labdarúgás felé – hogy határtalan eredményeket érjenek el.

Nem csak hazai futballrajongók jelentkeztek: Felvidékről és Vajdaságból is érkeztek résztvevő gyermekek.

Aktuális feltöltött plakátjainkat, dokumentumainkat ezen az oldalon megtekintheti.

Alkotó tábor gyerekeknek

Kreatív ( Mixed media) Családi kurzus gyerek felnőtt együtt / Varsányi Ed

A tábor során megismerkednek első nap a gyerekek a színelmélettel, a következő napokon az első nap megtanultakat gyakorlatban alkalmazzák. A tábor során megismerkednek különböző technikával, villámfestéseken és egynapos festésen vesznek majd részt.
A festés kreatív tevékenység mely hozzájárul a gyermeki lélek pozitív fejlődéséhez, emellett olyan tudást szerez meg a tábor során, amelyet egyébként iskolai körülmények között nem szerezne. Megismerkednek az akrilfestékkel,akvarellel, ezen kívül zsírkrétával is csodás dolgokat varázsolnak, eddig nem megszokott technikával.

Egyéb információk: Aki álló festőállványnál szeretne dolgozni, vagy a szabadban fest, az hozzon magával! Asztali állvány korlátozottan a tábornak is van.

Jelentkezés:
Malagurszkiné Szabó Éva, Művelődési Ház, Bajót, 2533 Kossuth út 84.

E-mail: millenniumihaz@bajot.hu és marcus87@freemail.hu

Tel.: 33 /449-450 vagy 33 / 200-033, munkahelyi telefon.

Az első szám két csörgés után fax-ra kapcsol. Többször kell próbálni. Hétfőn szabadnap. A többi napon délután telefonáljanak inkább, akár este is.

Munkatársak:

Malagurszkiné Szabó Éva táborvezető
Varsányi Edit művészeti vezető
Batsányi-Cserhát Művészkör Díszpolgára /Cserhát-Golden- Art Diplomás festőművész

Mobil: +36 30 410-9452
E-mail: szaizohar@gmail.com
Honlap: www.varsanyi-edit-festomuvesz.hu
www.varsanyiedit-zohar.hupont.hu

Focitáborok