Települési fejlesztések

Tisztelt Lakosság!

 

A közelmúltban ismét több fejlesztés valósult meg településünkön. Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a Széchenyi utca alsó szakaszának felújítása befejeződött. Új csapadékvíz elvezető rendszer kialakítására, a vezetékes gáz kiépítésére, aszfaltburkolat kialakítására került sor. A gáz bevezetése érdekében nyújtott közreműködése miatt szeretnék köszönetet mondani Szabó Józsefnek, aki a lakóknak nyújtott segítséget a gázszolgáltatás igénylésénél.

 

A pincékhez vezető hátsó út is a helyére került. Zúzott kő burkolatot kapott, kialakításra került a csapadékvíz elvezetés. Ezzel egyidejűleg kiépítésre került a vezetékes víz egy jelentős szakasza. Egyelőre egy darab automatikus vízkivételi ponttal, melynek átadása napokon belül megtörténik. A későbbiek során szeretnénk tovább fejleszteni a hálózatot a hiányzó szakaszok kiépítésével, valamint a pincék rákötésének lehetőségével.

Pótlásra kerültek, valamint javításra kerültek a köztéri hulladékgyűjtő edények. Reméljük használni is fogják azok, akik jelenleg inkább szanaszét dobálják a szemetüket!

Bajót_20220613

Csatolt fájlok

Posted in Hírek.