LOMTALANÍTÁSI FELHÍVÁS

Értesítjük Bajót Tisztelt lakosságát, hogy az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft a továbbiakban a lomtalanítási tevékenységet HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁS   formájában végzi Bajót településen az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

A házhoz menő lomtalanítás előzetes időpontfoglalást követően kérhető a 34/801-040-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen.

 A bejelentéshez szükséges adatok:

  • név, cím
  • elérhetőség (telefonszám)

Az adott évben ki nem használt alkalmak száma a következő évbe nem vihető át.

 Lomtalanításba tartozó anyagok:  a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető feleslegessé vált hulladék (pl. bútor, szőnyeg). A kis darabos lomhulladékokat a szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük bezsákolni. Ingatlanonként maximum 2 m3 lom helyezhető ki.

Nem tartozik a lomtalanítás anyagai közé: veszélyes hulladék (pl. akkumulátor, üveggyapot, festék, hígító), elektronikai hulladék (pl. TV, hűtő, mosógép), gumiabroncs, építési-bontási törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, szelektív hulladék, kézi erővel nem rakodható túlsúlyos, túlméretes lomhulladék.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az elszállítandó lomot az ügyfélszolgálatunkkal leegyeztetett gyűjtés napján legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék el az ingatlanok elé oly módon, hogy az tehergépjárművel megközelíthető legyen, és gyalogos, valamint járműforgalmat ne akadályozzon.

További információkkal ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat.vertesvideke@nhsz.hu e-mail címen, a 34/801-040-es telefonszámon, valamint a Tatabánya, Erdész utca E. ügyfélszolgálati irodánkban személyesen áll rendelkezésére.

 

Segítő közreműködésüket előre is kérjük és köszönjük.

Tatabánya, 2023. február

NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Bajót lomtalanítási felhívás 2023

Csatolt fájlok

Posted in Hírek.