Bajót, 11.Festészeti Alkotótábor

Bajót, 11.Festészeti Alkotótábor, 2015. június 25-június 28.

Festészeti alkotótábort szervez Bajót, a Művelődési Házban (Budapesthez közel, Nyergesújfalu alatt) Egyéni fakultatív program lehetőségek: Esztergomba busszal át lehet menni, ahol uszoda, fürdő, Múzeum, Kincstár stb. lehetőség van szép élményszerzésre. A falu környékén varázslatos kirándulóhelyek vannak, pl. Öregkő. A tábor nemzetközi, jelentkezhetnek az országhatáron túli művészek is.

Immár tizenegyedik alkalommal várják a festeni vágyókat, festőművészeket, akik önállóan, saját eszközeikkel dolgoznak. Fókuszban a pléner festészet lesz, hiszen a természeti szépségekben gazdag Bajóton és környékén erre számtalan lehetőség van.

Várható költségek:

-Egyszeri regisztrációs költség: 4000 Ft (hozzájárulás a tábor fenntartási költségeihez, takarítási díjat nem tartalmaz, ezért mindenki maga után takarít.)

-Szállásköltség:

-lehetőség van magánházaknál, illetve a 3-4 km-re lévő egyházi hotelben megszállni, helyi plébánián

Kb. 2000 Ft /fő /éjszaka.

-lehetőség van hozott hálózsákkal, az iskolában, többágyas, egyszerű körülmények között aludni vagy sátrazni is lehet, ami 500 Ft /fő /éjszaka.

-Étkezési költség:

– vagy önellátó,

– vagy menürendelés

Külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy a szépen felújított Művelődési Házban leszünk ismét. Ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon magával védőterítőt az asztalra, székre és esetleg, ha úgy fest, hogy fröcsköl, akkor a padlóra is!

Egyéb információk:

Aki álló festőállványnál szeretne dolgozni, vagy a szabadban fest, az hozzon magával! Asztali állvány korlátozottan a tábornak is van.

Jelentkezés:

Malagurszkiné Szabó Éva, Művelődési Ház, Bajót, 2533 Kossuth út 84.

E-mail: millenniumihaz@bajot.hu és marcus87@freemail.hu Tel.: 33 /449-450 vagy 33 / 200-033, munkahelyi telefon. Az első szám két csörgés után fax-ra kapcsol. Többször kell próbálni. Hétfőn szabadnap. A többi napon délután telefonáljanak inkább, akár este is.

Érdeklődni: Varsányi Edit 06 30 410 9452

Program:

2015. 06. 25-án

8.-9. óra között találkozás a Művelődési Háznál, Bajót, 2533 Kossuth út 84.

Bemutatkozás, szállás elfoglalás

11. óra a tábor, és kiállítás megnyitó. Kiállító művész: Varsányi Edit és barátai

2015. 06. 25-tól -28-ig festési lehetőség a festői faluban vagy/ és műtermi munka a Művelődési házban, időkorlát nélkül.

Malagurszkiné Szabó Éva táborvezető

Varsányi Edit művészeti vezető

Szeretettel

Varsányi Edit

Batsányi-Cserhát Művészkör Díszpolgára

Cserhát-Golden- Art Diplomás festőművész

Mobil: +36 30 410-9452

E-mail: szaizohar@gmail.com

Honlap: www.varsanyi-edit-festomuvesz.hu

www.varsanyiedit-zohar.hupont.hu

Posted in Hírek, Meghívó, Táborok.