Tájékoztató: Északdunántúli Vízmű Zrt.

Tisztelt Lakosság!

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. 2014. június 10-től látja el Nyergesújfalu, Lábatlan, Bajna, Bajót, Epöl, Nagysáp és Süttő települések ivóvíz – szolgáltatását és szennyvíz közműveinek üzemeltetését. A korábbi üzemeltető, a Hétforrás Kft. a 2014. június 9-ig végzett teljesítésről végszámlát készített. A végszámlához csatolt tájékoztató levélben tájékoztattuk a fogyasztókat a szolgáltató-váltásról.

Társaságunk a lakossági fogyasztók vízmérőit évente kétszer olvassa le. A leolvasások között kéthavonta, az átlagfogyasztás figyelembevételével állítunk ki számlát, de a számlán feltüntetett időpontban telefonos ügyfélszolgálatunkon (06-40-555-222), honlapunkon

(www.edv.hu) valamint elektronikus címünkön (vevoszolgalat@edv.hu) lehetőséget biztosítunk a tényleges mérőállás bejelentésére.

A gazdálkodó szervezetek és intézmények részére havonta leolvasott mérőállás alapján állítunk ki számlát. A korábbi szolgáltatótól átvett adatok feldolgozása – részben jogszabályi változás miatt – a tervezettnél több időt vesz igénybe, ezért az első számlák kibocsátása december első felében várható.

Annak érdekében, hogy a késés a lakossági fogyasztók számára ne okozzon fizetési nehézséget, az átvételtől eltelt időszak teljesítését nem egy számlában érvényesítjük, hanem több, kéthavi fogyasztást tartalmazó számlát bocsátunk ki a szokásosnál hosszabb fizetési határidővel.

Abban az esetben, ha a Fogyasztóink számára az első számlák összegének kifizetése nehézséget okoz, ügyfélszolgálatainkon történő bejelentés alapján a számlák kifizetésére részletfizetést biztosítunk.

Tisztelettel:

ÉDV Zrt.

Vevőszolgálat

Posted in Bajót és környéke, Hírdetmény, Hírek, Tájékoztatás.