Vertikál Nonprofit Zrt. hulladékszállítási tájékoztató

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Bajót, Tát, Nyergesújfalu, Mogyorósbánya, Süttő, Neszmély és Dunaalmás településeken a hulladékszállítási közszolgáltatási feladatokat 2014. január 1-től a Vertikál Nonprofit Zrt látja el. A hulladékok begyűjtését és szállítását az Esztergomi Köztisztasági Kft. végzi.

Társaságunk a lakosok kényelme érdekében a szállítási rendben nem módosított, azt az eddig is megszokott napokon végzi az alábbiak szerint:

Hétfő: Tát , Nyergesújfalu társas házas övezet

Kedd: Nyergesújfalu családi házas övezet

Csütörtök Tát-Kertváros, Süttő, Dunaalmás, Neszmély

Péntek: Mogyorósbánya, Bajót, Nyergesújfalu társas házas övezet

Kérjük a lakosságot, hogy a hulladékgyűjtő edényét a hulladékszállítás napján reggel 6 órára helyezze ki.

Amennyiben az igénybe vett edényzet méretét meghaladó mennyiségű többlethulladéka keletkezik, azt a helyi önkormányzatnál megvásárolható, a szolgáltató emblémájával ellátott hulladékgyűjtő zsákban teheti ki a hulladékgyűjtés napján.

A kommunális hulladékgyűjtő zsák ára bruttó 291 Ft.

A lakosság részére a Vertikál Zrt. kihelyezett helyi ügyfélszolgálatot üzemeltet Nyergesújfalun a polgármesteri hivatalban, 2014.01.29-től szerdánként reggel 8-12 óráig illetve az Esztergomi Köztisztasági Kft. Esztergomi telephelyén

(Esztergom Poór Antal tér 1.)

Hétfőn 08-16-óráig

Szerdán 08-17 óráig

Pénteken 08-13 óráig

Az elkövetkezendő pár hétben sor kerül a lakossági hulladékszállítási szerződések megkötésére, melyet minden, eddig a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási

Nonprofit Kft.-vel szerződésben álló lakos részére eljuttatunk. Kérjük partnereinket, hogy a hulladékszállítás folyamatossága érdekében a szerződést az átvételtől számított 2 héten belül adják le a helyi önkormányzatnál, vagy küldjék vissza postán az Eszköz Kft. címére (2500 Esztergom, Poór Antal tér 1.) vagy vigyék be személyesen a kihelyezett nyergesújfalui ügyfélszolgálatra, illetve az Eszköz Kft. esztergomi irodájába.

A 2014. évre érvényes hulladékszállítási matricáikat a szerződéskötést követően kapják majd meg. Kérjük a matricát jól látható helyre a hulladékgyűjtő edény oldalára ragasszák fel.

A 2014. évre érvényes matrica kiküldéséig az előző közszolgáltató 2013. évre érvényes matricája alapján ürítjük az edényeket.

Szerződéskötéssel, -módosítással, szállítással kapcsolatos kérdéseikkel és panaszaikkal kérem, keressék ügyfélszolgálatunkat a 33-313-084-es telefonszámon a 06-70-602-2968-as mobilszámon vagy a hulladekszallitas@eszkozkft.hu e-mail címen.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Vertikál Nonprofit Zrt. 8154 Polgárdi, Bocskai u. 39., tel. 22-576-070, fax. 22-576-071,

e-mail: penzugy@vertikalrt.hu, honlap: www.vertikalzrt.hu

Tisztelettel:

Vertikál Nonprofit Zrt.

Posted in Hírdetmény, Hírek, Tájékoztatás.